Rocklegende lavede mælkereklame lige inden død
Den ikoniske forsanger for Motörhead, Ian "Lemmy" Kilmister, døde den 28. december 2015. Kort forinden nåde han dog at reklamere på en lidt alternativ måde.

Det fleste vil nok ikke forbinde mælk med rockmusik og især ikke med den ikoniske rocklegende Ian "Lemmy" Kilmister fra heavybandet Motörhead. 

Musikeren og sangeren døde den 28. december 2015, men cirka en måned før hans død optrådte han i optagelserne til en ny mælkereklame for det finske mejeri Valio.

Derfor har Valio nu sendt en kærlig hyldestvideo ud, med optagelser af en oplagt Lemmy Kilmister, som med et glimt i øjet dropper manuskriptet og improviserer.

Den 70-årige rocklegende, Lemmy Kilmister, kommer lidt rystet ud af en finsk karokebar, mens melodien til hans største hit "Ace of Spades" spilles højt derinde. Han vender sig mod kammeraet og truer med sin stok.

"Jeg drikker ikke mælk, og det kommer jeg aldrig til... I røvhuller".

Se hele videoen med  den skæve improvisering herover.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.