Rusland forsætter med støtte til mælkebedrifter
Rusland import af mejeriprodukter falder.

Ruslands import af mejeriprodukter faldt 22 pct. i årets første 9 måneder til 4,05 mio. ton, ifølge det russiske landbrugsministerium. Det skriver Dairy Industry Newsletter, ifølge Udenlandske Mejerinoter udgivet af LF.

Mælkeproduktionen steg med 1,1 pct. til 24,6 mia. kg. Ministeriet forventer at den samlede, årlige mælkeproduktion i 2018 ender på 31,5 mia. kg., hvilket - med eksisterende støttemekanismer – vil øges til 33,6 mia. kg i 2024.

Produktionen er stadig hæmmet af svag infrastruktur, udtjente anlægsaktiver og utilstrækkelig teknologi.

Derfor vil staten fortsat give tilskud til at øge produktiviteten i malkekvægsopdræt, og fra næste år er der desuden afsat midler til at betale op til 20 pct. af omkostningerne ved opføre anlæg til produktion af mælkepulver til spædbørnsernæring.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.