Rygte: Arla taber stor detailkæde som kunde
Britiske Tesco vil droppe Arla som leverandør, siger britisk landmandsorganisation.

Arla er på vej til at tabe Tesco som kunde i Storbritannien, påstår den britiske landmandsorganisation Farmers for Action.

Det skriver det britiske landbrugsmedie FG Insigt.

Den britiske detailkæde har lige nu både Arla og det privatejede Müller - der også har mejeridrift i Storbritannien - som leverandør, men ifølge Farmers for Action vil Tesco fjerne 200 mio. liter Arla-mælk fra butikkerne og erstatte det med Müller.

Ifølge Farmers for Action yder Müller en mindre afregning til landmændene end Arla - og organisationen truer derfor Tesco med store demonstrationer, hvis de gør alvor af de angivelige planer. Farmers for Action har tidligere stået bag demonstrationer, der har fået stor medieomtale.

Arla-rival i UK skifter navnKvæg Torsdag 7. januar 2016 · 07:10

En anonym kilde fra mejerisektoren sige til FG Insight, at Tescos beslutning kan skade mælkeprisen for alle mælkeproducenter i Storbritannien, eftersom massive ændringer i markedet skaber skvulp for alle.

Arla ønsker ikke over for Landbrugsavisen.dk at kommentere sagen.

Müller afviser ligeledes at kommentere sagen over for FG Insigt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.