Så er det frem med det store skulderklap: Indstil årets kvægelev

L&F Kvæg har nu åbnet for tilmeldingen til årets kvægelev 2023.

Har du en eller flere elever på din bedrift med mælkeproduktion, som du mener fortjener et særligt skulderklap, har du nu muligheden for at give dem det.

L&F, Kvæg har nemlig netop åbnet for muligheden for at indstille kandidater til prisen 'årets elev i kvægproduktion 2023', som skal uddeles på Kvægkongressen 27. februar.

På kongressen kåres en vinder blandt tre finalister. Vinderen modtager 6.000 kroner og finalist to og tre modtager hver 2.000 kroner.

Formand for L&F, Kvæg Christian Lund opfordrer sine kollegaer til at indstille elever.

- De unge elever er fremtiden for den danske kvægproduktion, og med denne pris vil vi igen i år fremhæve de særligt dygtige og initiativrige elever, som kommer til at gøre en positiv forskel inden for eksempelvis bæredygtighed og dyrevelfærd i kvægproduktionen mange år frem, siger han.

Alle bedrifter og skoler med landmandsuddannelsen, der har/har haft elever (1. HF eller 2. HF) ansat i perioden 1.8.2022 til 1.3.2023, har mulighed for at indstille én eller flere elever pr. bedrift/skole. Indstillingen skal betragtes som en fælles indstilling enten mellem arbejdsgiver og elev eller skole og elev.

Fristen for at indstille en elev er 2. februar 2023.

Blanketten til indstilling findes her.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.