Se billederne fra Agromek: Spalteskraber med spray og mobil færist
LandbrugsAvisens journalist Claus Solhøj har udvalgt en række af de mest interessante kvæg-nyheder på Agromek.

Kongskildes fuldfoderblandere får lov at fortsætte under eget brand og i de velkendte farver. Tilmed kommer den fremtidige forhandling og service til at ske i et særskilt forhandlernet.

Det var hovedbudskabet fra Kongskildes nytiltrådte salgsdirektør for Beneluxlandene og Norden, belgiske Sigurn Ghyselen, på Agromeks åbningsdag på Kongskildes velbesøgte stand.

»Kongskilde har uden tvivl været gennem en svær periode, men står nu med et nyt setup for salget og med en ejer, CNH, der både kan og vil investere i den fremtidige produktudvikling, så der vil også komme nye produkter fra Kongskilde i fremtiden«, tilføjede salgsdirektøren.

Han ser derfor store muligheder både i og udenfor Danmark i det brede program, der spænder fra 6,5 til 45 kubikmeter i fleksible, modulopbyggede serier, der kan udstyres med fleksibelt placerede låger, bånd, halmblæser, ekstra slidstærke snegleforkanter og en række andre finesser.

En bedrift løb med det hele til jerseykåringenKvæg Torsdag 29. november 2018 · 13:02

Tilfredse kunder afgørende

Philip Højer, ny salgschef i Danmark, hæfter sig ved, at der konstant gennem hele perioden med salget til CNH har været en jævn efterspørgsel på fuldfoderblanderne fra kunder, som specifikt har ønsket en ny Kongskilde-blander. I dette efterår er der således solgt en snes blandere.

»At kunderne har bibeholdt en efterspørgsel gennem den svære tid, som Kongskilde uden tvivl har været igennem, er et stærkt signal, vurderede han.

Fremtidens forhandler- og servicenet vil som tidligere nævnt fremover snarere være afhængigt af den enkelte forhandlers indsigt i sine kunders behov og evne til at servicere dem end af hvilket traktormærke, der forhandles.

De, der er bedst til at servicere kunderne, er dem, vi vil fortsætte med. Med et produkt som fuldfoderblandere, der skal køre hver dag, gælder det virkelig om at have kunder, der er tilfredse med både produkt og service«, tilføjede han.

Faktaboks

Bestselleren

  • VM 22 er Kongskildes p.t. bedst sælgende fuldfoderblander pga. den fleksibilitet i størrelsen, der gør, at den passer til både den mellemstore besætning og holdopdelt fodring i store besætninger.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.