Se billederne: Her er læsernes bedste køer

Det er sund fornuft og økonomisk godt at få køerne til at leve længe. Her er 15 af læsernes bedste køer.

Danske malkekøer skal holde længe. Både for økonomien, klimaets og omverdenes skyld.

Det er alle enige om i kvægbruget, og derfor var responsen særdeles god, da vi på facebook-gruppen Malkekvæg efterlyste billeder af læsernes ældste og bedste køer.

Foruden prægtige præstationer af køerne, fortæller billederne også, at køer ikke bare er et produktionsdyr. For flere af læserne knytter der sig særlige historier og oplevelser til de fotograferede køer.

Et eksempel er Kristian Skovs to køer, som han tog med for at støtte Rema 1000 i Aars, da butikskæden for år tilbage hævede mælkeprisen som et signal om, at mælkeproducenterne fik en for lav afregning.

Søren og Vibeke Jørgensen på Mors har indsendt et foto af en 12 år gammel ko, hvis familiestamtræ kan spores tilbage til koens tipoldemor.

Hos Per Høgh går en 16 år gammel ko rundt, som lige har passeret 170.000 kg EKM.

Vi siger tak for de indsendte billeder, som du kan nyde ved at klikke dig gennem billedfeltet herover.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.