Se billederne: Smart foderrobot og termometer til kvæg på EuroTier

Trioliet befæster positionen som producenten med det største udvalg af automatiske fodringsanlæg til kvæg.

De har hængebanesystemer og eldrevne hjulrobotter til op til 700 køer pr. robot. Og nu lancerer hollandske Trioliet positionen som producenten med det bredeste udvalg med den batteridrevne WB 2-250, som havde verdenspremiere på EuroTier, inden den i starten af det nye år sættes i drift i en hollandsk stald.

Robotten er interessant af flere grunde. Dels har blandekarret to snegle, rummer 2,5 kubikmeter og er i virkeligheden et nedskaleret blandekar fra Trioliets bugserede mikservogne, som p.t. er de bedst sælgende bugserede fuldfoderblandere på det danske marked.

Det ’ægte’ blandekar-design giver uovertruffen blandekvalitet med 19 rpm/m under miksearbejdet og 45 under udofdringen.

Derfor kan WB 2-250 blande ned til 60 kg foder ad gangen til f.eks. goldkøer eller et hold nykælvere, men har ellers kapacitet til 300 køer svarende til 16 timers reelt mikse- og udfordringsarbejde i døgnet.

NiCd-batteriet kræver en lang ladecyklus i døgnet og har en holdbarhed på mindst 2.000 ladecyklusser.

Passer fint i ældre stalde

»Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde markedets bredeste program af løsninger til automatisk fodring og forventer især et stort marked for den batteridrevne løsning i Skandinavien på et system, der passer perfekt ind i også ældre stalde«, forklarer Robin Hansen, salgschef hos Trioliet.

WB 2-250 kræver da også kun et 215 cm bredt foderbord og fylder blot 200 cm i højden.

Til at håndtere selve foderet byder Trioliet flere typer foderkøkkener. Som noget unikt kan WB 2-250 lade, mens den kører fra påslag til påslag i foderkøkkenet, hvilket er med til at korte ladetiden ned og give kræfter til grundig blanding af foderet.

Faktaboks

EuroTier

  • Verdens største husdyrmesse i Hannover holder åbent klokken 9 til 18 til og med fredag 16. november. 
  • 2.600 udstillere.
  • Se mere og køb billet på www.eurotier.com

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.