Seges vil gøre en forskel

Videncentret for Landbrug og Videncentrer for Svineproduktion er samlet under navnet Seges.

»Når vi står her igen ved afslutningen af 2015, vil vi kunne sige, at Seges har gjort en positiv forskel for vores ejere. Det vil vi måle os selv og hinanden på.«

Det lovede adm. direktør Jan Mousing, da han fra trappen foran medarbejderne bekendtgjorde, at Videncentret for Landbrug og Videncenter for Svineproduktion fra indgangen af 2015 er samlet under det nye navn Seges.

Jan Mousing understregede, at det netop under de nuværende svære økonomiske betingelser for erhvervet er afgørende, at virksomheden hurtigt og med stor effekt slår igennem som den videnbaserede rådgivningsvirksomhed i verdensklasse, som er målsætningen.

»Vi bliver en international sværvægter inden for landbrugserhvervet,« pointerede Jan Mousing.

Over 20 strategiske initiativer er allerede sat i søen eller besluttet for i de kommende år at både at udvikle Seges og sikre en stabil drift.

Betyder kornmark og vækst

Jan Mousing udtrykker begejstring for det nye navn, der er valgt af flere grunde.

»Vi har valgt navnet Seges, fordi det udmærker sig ved, at det er hurtigt at afkode. Ordet fremstår som et billede – hvorfor det fungerer godt visuelt og dermed udgør et logo i sig selv.

Væsentligt er det også, at Seges er let at udtale – også på hovedsprogene. Og så har det rod i landbruget, idet ordet betyder kornmark, majs, afgrøde og vækst,« siger han.

Det nye navn og brand er samtidig valgt for at understrege den stærke tilknytning til Landbrug & Fødevarer, blandt andet ved brug af de to ringe i logo, farvevalg og typografi.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.