Smørprisen falder for sjette uge i træk
I denne uge falder smørprisen med 180 euro pr. ton,

Smørprisen på den hollandske notering ZuivelNL falder for sjette uge i træk - og sender igen et kraftigt signal om, at den nuværende mælkepris står for fald.

I forrige uge faldt smørprisen med hele 800 euro pr. euro, og i sidste uge med yderligere 500 euro. I denne uge er faldet dog taget af til relativt beskedne 180 euro pr. ton, så den aktuelle smør pris er 4.970 euro pr. ton.

Siden toppunktet på 6.980 euro pr. ton for seks uger siden er smørprisen dermed faldet med 29 procent.

Smørprisen var ellers, indtil nedturen satte ind for seks uger siden steget udbrudt i foråret og gennem sommeren med hele 74,8 procent.

Se Agrocuras prognose for mælkeprisen i 2018 (for abonnenter på Kvæg Plus)

Dutch Dairy Board/ZuivelNL har de to seneste uger reduceret alle fem officielle bulkpriser. I denne uge fortsætter faldet for tre kategorier, mens faldet er bremset for SMP (fødevare) og vallepulver.

* Smør falder med 180 euro til  4.970 euro  pr. ton
* WMP faldter med 20 euro til 2.620 euro  pr. ton
* SMP (fødevare) er uændret 1.470 euro ton
* SMP (foder) falder med 20 euro til 1.380 euro  pr. ton
* Vallepulver er uændret 570 euro  pr. ton

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.