Spændende nyheder i vente
Optimeret foderproduktion, en målrettet klimaindsats og en bedre bundlinje er faglige fællesnævnere.

Det er ikke småting, du kan blive klogere på, når årets Grovfoderekskursion løber ad stablen 13. juni. Besøget finder sted på to veldrevne bedrifter ved Løgumkloster og Rødekro. Om formiddagen besøges Harro Marquardsen ved Løgumkloster, som driver sin bedrift økologisk med 350 køer og godt 400 hektar i omdrift. Om eftermiddagen besøges Jacob Petersen ved Hinderup, som driver sin bedrift konventionelt med 400 køer og 268 hektar i markplanen.

Grovfoderekskursionen sætter i år fokus på vidt forskellige emner, som alle har en optimeret foderproduktion, en målrettet klimaindsats og en bedre bundlinje som fællesnævner. Det gælder emner som græsmarksdrift, fodring med hestebønner, ny teknik til udbytteregistrering, herunder NIR, fremstillingspris på grovfoder, placering af gylle til majs og meget, meget mere.

Du kan læse mere om det faglige program og dagens to besøgsværter i de næste to uger i LandbrugsAvisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.