Stor kvægrådgivning henter Seges-specialist til chefstilling
LandboNord har nu besat stillingen som chef for kvægrådgivningen.

Puslespillet er nu blevet samlet hos LandboNord, som igennem et stykke tid har ledt efter en ny chef for kvægrådgivningen.

Og det nye billede viser ikke bare én, men to chefer.

Merete L. Andersen, som indtil nu har været konstitueret i rollen som chef for LandboNords kvægrådgivning, fortsætter som chef. Siden 1. maj har hun haft følgeskab i lederrollen af Betina Amdisen Røjen, som har fået titel af fagchef.

Betina Amdisen Røjen er uddannet Cand. Agro, har en Ph.D og har siden 2013 været ansat hos Seges, Kvæg, hvor de primære arbejdsopgaver har handlet om optimering af foderforsyningen til malkekoen, herunder valg af fodermidler og tilsætningsstoffer samt udnyttelsen af næringsstoffer til mælkeproduktion.

Betina Amdisen Røjen vil få ansvar for den faglige linje i afdelingen med 10 kvægrådgivere, mens Merete L. Andersen har det overordnede ansvar for personale og økonomi. Meretes ledererfaring og Betinas faglighed "vil i kombination sikre en fortsat professionel kvægrådgivning til LandboNords kunder", skriver LandboNord.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.