Svinenotering står stille
Det europæiske marked for svinekød har stort set ikke ændret sig den seneste uge - svinenoteringen er uændret.

Denne uges europæiske marked for fersk svinekød har ikke flyttet sig meget. Det er fortsat ganske tydeligt, at der er flere sælgere i markedet end købere. Det udfordrer priserne. Det skriver Danish Crown i Ugens Notering.

"Der er fortsat svag efterspørgsel efter forender, bove og kamme og dermed pres på priserne. Skinkerne er mere stabile, og der er en rimelig balance mellem udbud og efterspørgsel, mens afsætningen af nakker til landene udenfor Europa gør dem til stort set eneste lyspunkt i øjeblikket," siger Søren Tinggaard, underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling i Ugens notering.

Afsætningen til det asiatiske marked er lavt i denne uge på grund af ferie mange steder i forbindelse med fejringen af det kinesiske nytår. Derfor ligger det kinesiske marked helt stille, mens afsætningen til Japan er stabil. Skriver Danish Crown i Ugens notering. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.