
Når DC Beef øger tillægget for Dansk Kødvæg fra 25 til 75 øre, så er det fordi julen og i særdeleshed nytåret nærmer sig.
"Den efterspørgsel vil vi gerne være klar til at efterkomme. Oksekød skal have noget tid til at modnes, så derfor er det allerede nu, at vi har brug for, at vi har dyrene, som vi forventer, at der er en ekstra stor efterspørgsel på i juletiden," siger Jens Hansen, pressechef for Danish Crown og DC Beef.
DC Beef måtte sidste år melde udsolgt på alle de dyre stykker oksekød, rygstykker og mørbrad, mellem jul og nytår.
"Det har vi en klar forventning om, at folk godt kan huske derude, og derfor forventer vi, at folk går tidligere til kølediskene i år," siger Jens Hansen.
Som en lille serviceoplysning, så gik det endda ud over pressechefen. Han måtte mellem jul og nytår gå forgæves efter mørbrad.
"Jeg måtte træde et skridt ned ad stigen. Jeg havde forventet oksemørbrad, men med godevenners hjælp fik jeg fundet en afløser, så vi endte med at få ribeye-steaks til nytårsaften. Det var ikke et helt dårligt bytte, men ikke helt tryg ved at skulle tilberede steaks til otte voksne og otte børn," beretter Jens Hansen.
Relaterede artikler
Kommentarer