Tre søskende fra kvægbrug vil slå fem skøre verdensrekorder
Tre søskende fra en irsk landmandsfamilie vil forsøge at slå fem Guinness World-rekorder hen over weekenden med start fredag morgen.

Det er sundt at være barn og vokse op på et landbrug. Det er i hvert fald en nærliggende konklusion,når man hører om en veltrænet irsk søskendeflok fra landet.

De tre søskende, Jason, Eamonn og Sandra Hickson, som er opvokset på en familiedrevet mælkebedrift i Annascaul i Sydvestirland, vil nemlig forsøge at slå hele fem officielle Guinness World-rekorder hen over weekenden, skriver netavisen agriland.ie.

De fem rekorder, der står for fald, er følgende:

1. Eamonn Hickson, der til daglig er journalist og gælisk fodboldspiller, på 31 år vil fredag morgen forsøge at slå den nuværende verdensrekord for flest såkaldte bryst-til-gulv-burpees på et minut. Han skal over 20 på et minut.

2. Senere fredag formiddag vil Jason Hickson, der i dag er farmer på familiebedriften og har indrettet fitnesslokaler i en gammel malkestald, på 26 år forsøge at slå rekorden for det længste landmandsløft. Han skal i 24 timer bære på 100 pounds (ca. 45 kg), og forsøge at gå længere end den nuværende rekord på 50 km.

3. Om aftenen vil søsteren Sandra Hickson, der til daglig er sygeplejerske og har løbet flere end 20 maratons og halvmaratons, forsøge at sætte ny rekord for den hurtigste mil (svarende til 1,6 km) for kvinder iført håndjern. Hun skal forsøge at slå den nuværende rekord på otte minutter.

4. Lørdag morgen vil Eamon forsøge at slå sin anden rekord, når han prøver at lave over 18 såkaldte burpee pull-ups på et minut.

5. Søndag eftermiddag vil Eamon Hickson forsøge at slå den nuværende rekord på 200 såkaldte burpee pull-ups på en time.

13,3 km bakning med trailer

Eamon Hickson har tidligere været indstillet til to guiness world rekorder.

Den første indstilling var for længste distance at bakke med trailer i 2014. Her nåede han op på 13,3 km.

Den anden var for flest squats på et minut med en 18 kg tung kamelsæk på ryggen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.