Tusinder valfarter til Herning for at høre om goldko-fodring
Næst efter beretningen er der flest, der vil høre om fasefodring af goldkøer, når L&F og Seges holder kvægkongres i Herning mandag og tirsdag.

Det bliver en proppet kongressal, når Herning Kongrescenter mandag efter morgenmalkningen slår portene op for kvægkongressen. Flere tusinder har nemlig meldt deres ankomst for at blive klogere på kød og køer.

Sidste år var vi cirka 2.350 tilmeldte. I år regner arrangørerne med, at vi bliver omkring 2.400 hvoraf cirka halvdelen er landmænd og ansatte i landbruget, mens studerende og rådgivere fylder en god del blandt resten af deltagerne.

Tidligere år har deltagerantallet været højere, men fra sidste år har der været brugerbetaling. Trods brugerbetaling er opbakningen til kongressen altså både god og stigende.

Et af højdepunkterne bliver beretningen på årsmødet i Landbrug & Fødevarer Kvæg, hvor formand Christian Lund tager sig af den politiske beretning, mens Ida Storm – ny sektordirektør siden sidste år – ridser de vigtigste faglige landvindinger op.

Efter frokost dukker finansminister Kristian Jensen op og fortæller om landbrugets rolle i fremtidens Danmark samt hvordan regeringen prioriterer kvægbruget.

Derefter er der faglige sessioner, og det er de hard core faglige indlæg, der trækker flest deltagere.

Topscorer er ”Nyt koncept for goldkofodring” som 617 har meldt sig til at overhøre. LandbrugsAvisen har allerede omtalt nogle af de store forventninger, der er til fasefodring af goldkøer

Hold fast i køernes medfødte potentiale kan med 597 tilmeldte mønstre næsten lige så mange deltagere og på tredjepladsen kommer sessionen: Sæt fokus på at forbedre bedriftens robusthed.

På kvægkongressen vil man også - hvis man er medlem af en landboforening, kunne vælge nye kandidater til bestyrelsen

Det er stadig gratis at deltage i beretningen ligesom der vil være en række gratis sessioner mandag aften. Se mere og tilmeld her

 

Top 10

Session

Tilmeldt

NYT KONCEPT FOR GOLDKOFODRING

617

HOLD FAST I KALVENES MEDFØDTE PO

593

SÆT FOKUS PÅ AT FORBEDRE BEDRIFTENS ROBUSTHED

548

KLÆDT PÅ TIL KLIMADEBATTEN

452

LØFT KALVEMANAGEMENT

437

MADS OG MELLEMLEDERNE

428

NÅR LANDMÆND FÅR STRESS

399

HOTTE NEWS FRA UNGE KVÆGFORSKERE

386

JAGTEN PÅ SPILD

379

MALKEKVÆGSBEDRIFTEN I 2040

335

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.