Tysk mejeri til 600 leverandører: Vi sælger jeres øko-mælk som konventionel
Andechser Molkerei Scheitz’s cirka 600 mælkeleverandører er blevet advaret om, at der er for meget økologisk mælk på markedet.

Det sydtyske mejeri Andechser Molkerei Scheitz’s cirka 600 mælkeleverandører er blevet advaret om, at der er for meget økologisk mælk på markedet. Det skriver Dairy Industry Newsletter, ifølge Udenlandske Mejerinoter udgivet af L&F.

Scheitz er derfor nødt til at sælge øko-mælken som konventionelt, efterhånden som efterspørgslen falder.

Selskabet opfordrer landmændene til at nedbringe mælkeproduktionen til sidste års niveau eller overveje en form for forvaltning af produktionen.

Andechser Molkerei Scheitz´s cirka 600 leverandører har tilsammen 14.000 køer og 12.000 geder, der årligt leverer henholdsvis 84 mio. liter og otte mio. mælk, ifølge Wikipedia.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.