Uffe Bies afgang: Du får en pandelampe

Uffe Bie takkede af og tre nye bestyrelsesmedlemmer kom til, da Landbrug & Fødevarers økologisektion onsdag præsenterede sin nye bestyrelse.

Det var en blinkende pandelampe Uffe Bie fik overrakt onsdag, da han trådte af som formand ved Økologisektionens årsmøde i Ringe.

»Jeg tænkte, at nu har Uffe (Bie red.) lys. Når Uffe har kastet lys over den komplekse sags fremstilling for os, har det altid været med grønne øjne og et lysende klart blik. Nu skal han selv over i staldgangen og for at undgå at snuble, tænkte jeg, at det måtte være den rette gave for dig, sagde næstformand Michael Svane.

Uffe Bie overdrager posten til den nyvalgte formand Hans Erik Jørgensen.

Farvel til to

Udover Uffe Bie, sagde bestyrelsen også farvel til de to bestyrelsesmedlemmer Kasper Clausen og Johannes Nebel, som valgte ikke at genopstille.

Til gengæld fik Thomas Helle og Esben Møller Xu fik genvalg til bestyrelsen, imens fire helt nye nye trådte til. Det var Flemming Skov, Rud Bruun, Jette Jørgensen og suppleant Gert Ladegaard Jensen.

»Jeg blev som frugtavler sidste år ramt af boxer, og jeg har haft mange frustrationer over det, så det er nogle af mine brændpunkter. Men jeg er også interesseret i at skaffe nye fødevarer til mine høns bl.a. lokale fødevarer, så vi ikke altid skal hente det i Kasakstan,« sagde Jette Jørgensen, der har både økologiske høns og planteavl.

Økologisektionens nye bestyrelse

Formand: Hans Erik Jørgensen

Næstformand: Michael Svane

Bestyrelsesmedlemmer:

Rud Bruun

Thomas Helle

Jette Jørgensen

Flemming Skov

Esben Møller Xu

Per Bundgaard

Suppleant:

Gert Ladegaard Jensen

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.