Ugen på spidsen: Gør som i Sverige - naturligvis serveres svensk kød i svenske kantiner

Øget kommunalt indkøb af lokalt produceret oksekød sikrer høj kvalitet, nyttige samfundsformål og lokale arbejdspladser, er de svenske oksekødsproducenters og kommuners erfaring med at sætte fokus på kommunernes indkøb.

Vi har før på denne plads rost svenskerne for en offensiv indsats for at fremme forbruget af svensk kød og i særdeleshed svensk oksekød.

Det sker gennem organisationen Svenskt Kött, som arbejder på flere fronter: Dels direkte markedsføring over for forbrugere og storkunder, dels lobbyarbejde for at fremme svensk kødproduktion i det politiske system, og endelig gennem en lang række analyser og undersøgelser, blandt andet omkring dyrevelfærd, klimabelastning og samfundsnytten ved svensk...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.