USA: Osteproducenter advarer om at mælk vil blive dumpet
Mejeriindustrien står over for betydelige eksportafgifter i Mexico, Canada og andre lande, der hævner Trumps stål- og aluminiumtakster.

Amerikanske osteproducenter, mange af dem i stater som Wisconsin, der ved valget stemte for præsident Donald Trump, siger, at de er bekymrede for, at hans handelsindgreb vil påvirke de amerikanske producenter yderligere.

De frygter, at overskudsmælk kan ende med at blive dumpet, skriver Dairy Industry Newsletter, ifølge Udenlandske Mejerinoter udgivet af L&F.

Mejeriindustrien står over for betydelige eksportafgifter i Mexico, Canada og andre lande, der hævner Trumps stål- og aluminiumtakster.

Amerikanske eksportører frygter også, at de kan miste adgangen til Canada og Mexico, hvis præsidenten går videre med sin trussel om at trække sig fra den nordamerikanske frihandelsaftale.

Ligeledes føler de sig under stigende pres, idet andre lande indgår handelsaftaler med friere markedsadgang - herunder aftalen mellem EU og Mexico - mens Trump isolerer USA yderligere.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.