Video: Færre køer - men mange besøgende på stort dyrskue

Masser af malkekøer fik ikke lov til at komme til Det Sønderjyske Dyrskue, men det holdt afgjort ikke gæsterne borte

Nye måder at tolke reglerne for blandt andet salmonella og mycoplasma betød, at kun 31 Holstein-køer var i konkurrence på Det Sønderjyske Fællesdyrskue. De andre malkeracer var lige så dårligt repræsenteret, men til gengæld kunne arrangørerne glæde sig over det bedste dyrskuevejr i mange, mange år. Især sammenlignet med sidste års regn var dyrskuet dette år velsignet af fremragende vejr.

Dyrskuet meddeler, at 21.100 lagde vejen forbi dyrskuet i år. Det var et pænt antal i forhold til sidste års 19.500 besøgende. Sidste års besøgstal var dog også i den lave ende, eftersom dårligt vejr skræmte nogle væk.

Blandt gæsterne var også direktør for Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup, der drak kaffe, spiste kage og diskuterede med landmændene i Den Sønderjyske Landboforenings telt. Desuden holdt hun talen ved dyrskuemiddagen.

 

 

Opdateret d. 30. maj kl. 13.05: Besøgstal tilføjet.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.