Video: To knejter har egen tv-serie om deres kødkvæg og kammeratskab

TV-stjerner: Når de to friske knejter, Gustav Als og Simon Lambertsen om fredagen toner frem på TV2-nord, stiger seerantallet. De to drenge på 12 og 14 år er stjerner i serien, der er på sin anden sæson, som hedder Knejter og Kødkvæg, hvor de med enorm charme og jordnærhed har vundet ind i de nordjyske hjerter.

TV2 Nord har ramt en guldåre målt på seere med Gustav og Simon, der nu på 2. sæson fortæller om deres dagligdag med kødkvæg. Ifølge TV2-Nord har over 100.000 set første afsnit (sidste år), og på Facebook har over 630.000 set på et lille klip om knejterne. 

Gustav og Simon mødte hinanden på dyrskue, hvor begge udstillede hereford, og siden har de været venner og er mødtes om arbejdet med dyrene.

"Det er hyggeligt at have en ven, der har de samme interesser og at gøre nogle af tingene sammen", siger Simon, mens Gustav nikker. 

På TV har de lavet hegn, flyttet dyr og forberedt sig selv og dyrene til dyrskue, der blev aflyst, og alskens ting vedrørende deres dyr. I Coronatiden, hvor de var hjemme, har de haft glæde ved at gå ud og passe dyrene i frikvartererne. Det bedste ved skolen er i øvrigt, at have fri, har de bedyret. 
Reaktionerne på to knejter, der går op i kødkvæg, har været meget positive, oplever de. 

Masser af positive kommentarer på Facebook, hvor især forældre glæder sig over unge, der kan andet end at se på IPad og synes, at livet, hvor knejterne passer dyrene, minder om deres egen barndom.

I skolen, hvor de er de respektive klassers ’bonderøve’, har reaktionerne også været positive.

Se videoen her

Læs mere i Magasinet Kødkvæg der udkommer 27. juli


Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.