Video: Landmand bygger utraditionel stald til 20 malkekøer

Landmand Ole Christensen har bygget en rundbuestald til sine 20 malkekøer.

Det er den eneste rundbuestald i Danmark med stålspær. Det er formentlig også den eneste rundbuehal, hvor den ene side er åben og udstyret med foderkrybbe.

Det er en helt særlig stald, som Britta og Ole Christensen fra Foragergård Jersey ved Nr. Nebel har bygget til deres 20 jerseykøer.

Stalden er med dybstrøelse og køerne kan på nær under malkning selv bestemme, hvor de vil opholde sig. Om sommeren går de på græs, for dyr skal ud, mener ægteparret, som leverer mælk til dyrevelfærdsmærkets koncept for to hjerter.

Se stalden og hør om detaljerne i videoen. I Magasinet Kvæg, som udkommer 8. september, kan du også læse mere om projektet og hvorfor parret har valgt at starte mælkeproduktion med 20 køer.

Emneord PLUS Video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.