Video: Ungt par lavede dårlig hestewrap og blev kvægbrugere

Vores lille Gård: Et uheld med wrap, hvor lucerne prikkede hul i plastikken, blev startskuddet til et helt nyt liv for Mette og Nicklas, der i dag har heste, grise, køer og fjerkræ og er ved at bygge gårdbutik.

Egentlig var det kun, fordi de havde lavet noget wrap, der ikke egnede sig til hendes heste, at Mette og Nicklas Nygaard Nielsen købte et par krydsningskvier hos en mælkeproducent. Wrappen skulle jo helst ikke være spildt. Men dyrene gnavede sig helt ind under huden på dem, og i dag driver de et rigtigt landbrug med afgrøder og en masse dyr ved Sorø.

- Vi blev meget glade for kvierne og blev enige om, at vi skulle have kalve, så kvierne blev insemineret, fortæller hun.

En af...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.