Video: Midtjysk ko fodrer sig selv

Adelgaarden har en klog ko, der kan fodre sig selv med kraftfoder.

I går efterspurgte LandbrugsAvisen kloge køer i forbindelse med en video af køer, der kunne noget ud over det sædvanlige - og i Danmark har vi selvfølgelig også sådan en ko.

Denne ko kommer fra bedriften Adelgaard, der ligger i Skjern i Midtjylland.

Her drives en jerseybesætning bestående af 140 årskøer, der har en gennemsnitlig ydelse på 10.600 kg EKM.

Det var Jens Givskov Petersen, der besluttede sig for, at vi alle skulle se hans kloge ko. Denne ko sørger nemlig altid selv for at tage kraftfoder efter behov.

"Hvis ikke man er tilfreds med de tildelte foder, må man jo tage selv," skrives der til videoen.

"Til gengæld kvitterer hun for det!"

Se koen, der fodrer sig selv, nedenfor:

Hvis ikke man er tilfreds med det tildelte kraftfoder, må man jo tage selv. Til gengæld kvitterer hun for det!1635 (M Jace x Skæ Ide) 8,2 år 10.455 kg 564 f 398 p = 962 f+pIf you don´t agree with your amount of concentrate, you have to take it yourself. But she pays for it!1635 (M Jace x Skæ Ide) 8,2 years 10.455kg 564 f 398 p =962f+p

Opslået af Adelgaard Jersey på 15. april 2015

 

Du kan se mere til Adelgaards mange jerseykøer på deres Facebook-side

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.