Video: Smart maskine skræller rundballen som en roulade

Der findes tilsyneladende en maskine for alt. Det indtryk står man tilbage med, når man har set, hvordan en maskinproducent har løst udfordringen med at få halm spredt ordentligt i stalden eller tildelt hø.

Maskinen sættes på læssemaskinen og skræller ballen, mens den ruller rundt. Det kan gøres ved foderbordet eller blæses ud over bås eller gangareal.

Landbrugsavisen.dk er tippet af en læser om videoen, som faktisk er et år gammel. Når vi ikke havde set den før, skyldes det måske, at det er et lille fransk firma, der står bag. Senest har de også frigivet en video, hvor en minibigballe bliver skrællet på samme vis, så kvæget hurtigt får nyt dybstrøelse. Se nederst.

Over for Landbrugsavisen.dk melder Thomas Cassart fra maskinproducenten Warzee, at de ikke har en forhandler eller importør i Danmark. De sælger deres maskiner direkte til kunder i hele Europa. Han nævner, at de har solgt maskiner i Frankrig, Tjekkiet, Italien, Tyskland, Schweiz, Sverige, Storbritannien og Island.

"Vi har for nylig leveret en maskine i Japan," beretter Thomas Cassart i et emailsvar.

Opdatering: Vi har fået et tip om en anden maskine, fra firmaet Emily, der har lignende funktion. Det er også franskmænd, der står bag.

 

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.