Video: Ung landmand vil gøre sin fars bedrift mere bæredygtig

Generation bæredygtighed står klar til generationsskifte og vil øge fokus på bæredygtigheden, når den overtager bedrifterne.

Helena Jørgensen er nyuddannet agrarøkonom, og hendes planer for den kvæggård, hun skal overtage en gang ude i fremtiden, går i retning af mere bæredygtighed.  

Vejen videre er med robotter og teknologi såvel som biogas, solceller, vindmøller og bedre gener. Også i marken skal der ske noget – dels i forhold til effektiv foderproduktion, dels med tiltag, der kan fremme biodiversiteten.

"Min far har gjort mere end de fleste, men min og mine børns generation tænker meget mere på bæredygtighed, og vi har lyst til at være en del af det og kommer til at løfte landbruget på det punkt", siger hun.

Se videoen her.

Emneord PLUS, video, PLUS Video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.