VikingDanmark aflyser efterårets regionsmøder

VikingDanmark aflyser de traditionsrige regionsmøder.

VikingDanmark har valgt at aflyse efterårets traditionelle regionsmøder, hvor medlemmerne mødes for at få fagligt nyt fra kvægavlsforeningen. Det skriver VikingDanmark i en pressemeddelelse.

Aflysningen af regionsmøderne skyldes corona-situationen, fortæller administrerende direktør Hans Peter Bay.

"Det er enormt vigtigt for vores medlemmer, at de mødes udveksler erfaringer og får ny viden. Derfor har regionsmøderne altid været vigtige for Viking, og derfor ærgrer det os, at vi er nødt til at aflyse. Men det er det eneste rigtige at gøre situationen taget i betragtning", siger han.

I stedet for at gennemføre regionsmøder, hvor mange kvægbrugere er samlet på et sted, har Viking besluttet at arrangerer kortere staldgangsmøder på kredsniveau. Her vil kun en mindre gruppe af kvægbrugere være samlet. 

Datoerne for staldgangsmøderne er ikke endeligt fastlagt, men vil løbende fremgå på vikings hjemmeside.  Det samme gælder mødernes tema.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.