Weekend med masser af sol og op til 15 grader

DMI lover sol til hele landet lørdag, og paraplyen kan man godt lade ligge hjemme på hylden i weekenden.

Lørdag vil solens varme stråler sig ned over hele landet, og der bliver gode muligheder for at lufte solbrillerne de kommende dage.

"Vi får en rigtig fin weekend. Foråret viser sig godt nok fra sin kølige, men i det store og hele også ganske flotte side i weekenden," siger Frank Nielsen, vagthavende ved Danmarks Meteorologiske Institut.

Han medgiver, at "vi da godt kunne bruge en fem grader mere", men svag vind vil hjælpe til med at få forårsfornemmelserne til at spire, og der kommer stort set ikke regn.

Selv om temperaturen ikke sniger sig ret meget højere end 13 grader, vil stille vejr give mulighed for at smide overtøjet - især lørdag, der for øvrigt er 76-års-dagen for nazisternes besættelse af Danmark.

"Lørdag ser flot ud med masser af sol," siger Frank Nielsen.

Og ingen landsdele bliver snydt, garanterer han.
I Vestjylland kan temperaturen komme helt op i nærheden af 15 grader.

Allerede fredag banker det gode vejr på. Først på dagen får Nordvestjylland den første dosis sol, der i løbet af dagen gradvist bevæger sig hen over hele landet.

"Men det bliver ikke særlig varmt. Omkring de ti grader, og der kan komme lidt spredte byger, siger Frank Nielsen.

Søndag er der som lørdag lagt op til "tørt og fint" vejr.
"Der er dog lidt malurt i bægeret. Skyer vil sandsynligvis drille. De ser ud til at ligge højt og dermed tage en del af udsynet til solen, siger DMI's prognosemager.
"Men nordjyderne kan godt gå hen og få en ganske flot solskinssøndag," tilføjer han.

De kommende nætter dykker temperaturen til i nærheden af frost, og bilister rådes til at være opmærksomme på lokale tågebanker og muligvis rimglatte veje.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.