Danske mælkeproducenter indtager suveræn position: Nu opgøres klimaaftrykket fra alle malkekøer

Mejeriforeningen har nu rullet et klimaværktøj ud, så alle danske mælkeproducenter kan bruge det samme værktøj til at opgøre klimaudledning. Sådan et greb har ingen andre taget, påpeger tilfreds formand.

Uanset om mælken leveres til det store mejeri Arla eller til en af de andre, mindre mejerier, så kan klimaaftrykket fastlægges ud fra de samme standarder og regnemetoder.

Det er resultatet af et storstilet arbejde, som Mejeriforeningen har stillet sig i spidsen for. Foreningen har nu gjort det muligt, at alle danske mælkeproducenter kan bruge klimaværktøjet 'Klimatjek', som er udviklet og afprøvet hos Arlas mælkeproducenter. Og nu kan det tages i brug af samtlige cirka 2.300 danske...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.