Kverneland afholder sprøjtedemo i hele landet
Kverneland holder sprøjtedemo med selvkørende og trailer-sprøjter.

I forbindelse med lanceringen af Kvernelands nye selvkørende sprøjte iXdrive, bliver der mulighed for at se både denne og Kvernelands velkendte trailersprøjte i aktion, det fremgår af en udsendt pressemeddelelse.

De to sprøjter deler sprøjteteknik og elektronik, og er dermed ens i betjening. Trailersprøjter kan leveres med tankstørrelse op til 6000 liter med bomme op til 42 meter.

Den selvkørende sprøjte kan ligeledes leveres med tankstørrelse op til 6000 liter. Dette, sammen med motorer på 240 hk, frihøjde op til 170 centimeter og alt det udstyr, der er nødvendigt for at udføre et professionelt arbejde med stor kapacitet.

Der demonstreres blandt andet den nye Active Roll bomstyring, hvor ophæng styres ud fra målinger fra hjulakslen, og derved opnår bommen den store stabilitet, der kræves ved en moderne sprøjte.

I forbindelse med Kvernelands demo tur er der lavet aftale om faglige indlæg med to anerkendte konsulenter, Christian Rabølle på Sjæland og Fyn og Hans Thostrup i Jylland. Indlægene omhandler fordele ved de enkelte sprøjtetyper. Demostrationerne afholdes mellem den 19 og den 23 juni.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.