Kverneland klarer 100 rundballer i timen

Kverneland vil på Græsland ’18 demonstrere tre redskaber i marken, bl.a. non-stop rundballepresseren, Kverneland FastBale.

Når Kverneland stiller op til demonstrationerne på Græsland ’18 med tre redskaber, vil man bl.a. kunne opleve den hurtighed, der er indbygget i producentens non-stop rundballepresser med det sigende navn FastBale.

»FastBale er vores non-stop rundballepresser med integreret indpakker. Den har en kapacitet på omkring 100 baller presset og indpakket i timen«, siger produktchef hos Kverneland, Jesper Svendsen.

Non-stop presseren behøver, som betegnelsen antyder, ikke at holde stille, når en balle forlader kammeret. Det kan lade sig gøre, fordi presseren er opbygget med to kamre. Et såkaldt forkammer og et efterfølgende hovedkammer, der også leverer ballen videre ud på den integrerede indpakker. En stor rotor på 800 millimeter kaster materialet op i forkammeret, som ligger over rotoren.

De to øvrige redskaber, som Kverneland vil demonstrere i marken ved Frederiks, er Kverneland 53100MT, et butterflysæt med over 10 meters arbejdsbredde, og dertil Kverneland 97150C, en 15 meter rive med GPS-styret sektionskontrol, så hver af de fire riveenheder automatisk løftes og sænkes.

»Fælles for alle tre enheder er, at de som standard er Isobus-styret. Og butterfly-sættet og riven vises med GPS«, siger Jesper Svendsen.

Derudover vises flere vendere, slåmaskiner, og pressere på udstillingsområdet.

Faktaboks

Kverneland viser:

  • Kverneland FastBale rundballepresser.
  • Kverneland 53100 MT butterflysæt.
  • Kverneland 97150C rive.
  • Vendere, slåmaskiner og pressere udstilles.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.