Løkke deltager i debat om landbrugskrise

Når Holstebro-Struer Landboforening på tirsdag holder generalforsamling, bliver der blandt andet sat fokus på den økonomiske situation og krisen i landbruget. Partiformand Lars Løkke Rasmussen deltager og fortæller også om VKO-planen for gødskning.

Hvad indebærer det for landbruget, hvis Venstre kommer i regering igen efter det kommende valg?

Det har medlemmerne i Holstebro-Struer Landboforening mulighed for at stille spørgsmål til, når foreningen på tirsdag holder generalforsamling i Nupark, Holstebro, lyder det i en pressemeddelelse fra Rådgivningscenter Heden & Fjorden.

Her deltager formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen, med indlæg om krisen i landbruget og VKO-plan om gødskning.

Planen indeholder 16 konkrete forslag, der blandt andet går på en udfasning af de vidtgående danske særregler for gødning.

”Vi glæder os til at byde partiformanden og vores medlemmer velkomne og regner med en aktiv debat om de udfordringer, det danske fødevareerhverv står over for,” siger Kristian Gade, formand i Holstebro-Struer Landboforening.

Herudover vil der blandt andet blive kastet lys på aktuelle politiske aktiviteter i 2015, de lokale udfordringer, som landmænd i området står over for, samt den generelle økonomiske situation for landbruget.

Emneord

landbrugskrise , landbrugspakke

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle