Landboforening i tænkeboks efter formands-exit

Allan Klestrup Hansen trak sig ved generalforsamlingen som formand for Odsherred Landboforening. Bestyrelsen konstituerer sig en af de nærmeste dage.

Bestyrelsen for Odsherreds Landboforening er gået i tænkeboks efter at foreningens formand gennem de sidste tre år, Allan Klestrup Hansen, mandag på generalforsamlingen meddelte, at han trækker sig som formand.

Begrundelsen er, at det tager for meget tid fra familien og bedriften. Bl. a. har han for bare et år siden fået en lille ny, datter.

"Både min lille datter, resten af familien, bedriften og vores lille forening fortjener mere opmærksomhed end jeg føler, jeg kan give", siger Allan Klestrup Hansen (48), som har fire hjemmeboende børn.

"I øjeblikket føler jeg, at jeg leverer 70 pct. på både bedrift, familie og forening - det kan ingen af delene være tjent med".

Formand i tre år

Allan Klestrup Hansen har stået i spidsen for Odsherred Landboforening de sidste tre år og var inden da bestyrelsesmedlem gennem en årrække.

Nu trækker han sig helt ud af bestyrelsen, i alt fald for en tid, af hensyn til foreningens nye formand.

Den nye formand er ikke udnævnt endnu - bestyrelsen konstituerer sig på fredag, oplyser Allan Klestrup Hansen.

Allan Klestrup Hansen er planteavler med 330 hektar.

Han generationsskiftede for et par år siden med sin far, Torben Klestrup Hansen (74) som i mange år selv var formand for Odsherreds Landboforening.

I forbindelse med generationsskiftet byttede de to familier bopæl, så Allan Klestrup Hansen nu bor på Borrevang, mens forældrene er flyttet til Hvidelykkegård, begge ejendomme ligger ved Højby på Sjælland i Odsherred.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle