Landboforening tildeler landmand pris for godt landmandskab

Landboforeningen Kronjylland har uddelt en anerkendelse til landmand Carl Johan Schultz.

Carl Johan Schultz er en dygtig landmand, og derfor fik han i år Landboforeningen Kronjyllands pris for godt landmandskab.

Anerkendelsen fik han til landboforeningens generalforsamling torsdag den 11. juni. Det skriver landboforeningen i en pressemeddelelse.

Carl Johan Schultz fik prisen for sin måde at drive virksomheden Vindbylund på, og hans forståelse for at bruge sociale medier i kontakten med omverdenen. Landmanden har nemlig små 5500 følgere på Facebook.

"Er godt landsmandskab, at man kan køre lige med såmaskinen? Er godt landmandskab at man har revet gårdspladsen hver lørdag eftermiddag? Eller er godt landmandskab, at man har været formand for landboforeningen eller LandboUngdom? Ved dig kan vi sætte kryds ved alle tre ting", sagde formand Christian Jensen, da han overrakte prisen på 5.000 kroner til Carl Johan Schultz og kæresten Lillian Buus.

"Vindbylund er en flot drevet virksomhed. Når der er markvandring hos dig, kommer der 400 besøgende. Det er et signal om, at andre gerne vil se, hvad du gør. Hos dig kommer medarbejderne af sig selv. Du forstår at benytte og udnytte mulighederne ved sociale medier. Du fortjener prisen for godt landmandskab. Tillykke med den", sluttede Christian Jensen sin tale.

Vindbylund har 16.000 slagtesvin og 1400 ha i omdrift, hvoraf 900 er forpagtet. Derudover driver Carl Johan Schultz en maskinstation. Han har tre medarbejdere ansat. 

Carl Johan Schultz sidder også i repræsentantskabet for Danish Agro.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.