Case IH: Kapacitet er også soldkassens udnyttelse

Axial Flow-mejetærskerne fra Case IH bliver mere synlige på det danske marked. CNH, som i dag importerer og forhandler mærket, lancerede den komplet nyudviklede 8010 sidste år. En maskine der bygger videre på Axial Flows gennemprøvede enkeltrotorprincip fra 1977, og samtidig sætter kapacitet og betjenings- og servicevenlighed i højsædet. Bl.a. er 50 timer det hyppigste smøreinterval og omfatter kun én smørenippel. Produktchef Christian Holst, CNH Danmark, understreger, at kapacitet ikke kun handler om udtærskningsareal og motorstørrelse - soldkassens areal og optimal udnyttelse af denne er lige så vigtigt. Derfor er tilløbsplanet i Axial Flow udformet med ekstra fokus på at forberede og lagdele materialet, så den 6,5 m2 X-tra Force-soldkasse kan udnyttes fuldt. I år bliver 8010 udstyret med en ny computerskærm med letlæselige klare farver. Behøver man en stor høstkapacitet, men ikke nødvendigvis al den nyeste teknik, er Axial Flow 2388 et prisbilligt og gennemprøvet alternativ.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle