Kan det passe?

Nej, men det er tæt på. Mejeriselskabet Nordmilch har nemlig siden slutningen af sommerferien solgt en ny type sødmælk og letmælk med 18 dages holdbarhed. Den forlængede holdbarhed opnås blandt andet ved at filtrere de organismer fra, som fordærver mælken, og ved at opvarme mælken til 72 grader under tryk.

Ja. Normalt bruger man en kontrastvæske med barium til tarmundersøgelser, men amerikanske forskere har fundet ud af, at man lige så godt kan bruge mælk. Det koster kun en brøkdel, og så undgår man bivirkningerne ved at bruge barium.

Ja, det er faktisk tilfældet. For eksempel har det lokale politi i visse amter i Californien med mange store kvægfarme specielle 'Ag Crimes Units', altså enheder, der tager sig af kriminalitet i landbruget.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle