Eksklusiv bondegårds-tour

I de lokale foreninger kunne vi prøve at være endnu mere aktive denne dag og invitere vores lokale politikere ud til en af de åbne gårde og give en eksklusiv tur med målrettet information. Gjorde vi det i hele landet, ville mange få en eksklusiv bondegårds-tour. Det skulle også gælde repræsentanter for aktive interesseorganisationer i området, fx Danmarks Naturfredningsforening, lystfiskerne mv. Mange af disse repræsentanter kunne have godt af at møde en rigtig bondemand på hans rigtige bondegård.

I øvrigt vil jeg gerne rose arrangementet. Med 54.000 besøgende kan vi også være tilfredse med, at så mange har taget imod invitationen. Landmændene og deres familier, der har stillet deres gårde til rådighed, skal have stor ros for at åbne deres bedrift og bruge mange timer på arrangementet.

Langt de fleste mennesker er godt klar over, at den teknologiske udvikling i Danmark også er blevet en del af landbruget, siden Morten Korch leverede materiale til mange, gode film.

Der har også været en del journalister tilstede fra den lokale presse og landsdækkende medier. Alle omtaler, som jeg har set og hørt, har været positive. Udtalelser som »dyrene ser jo godt ud«, og »de trives, selv om de er mange på den samme gård«, er ofte gået igen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle