Se New Hollands nye motorer på nettet

Nu er det muligt at blive klogere på New Hollands nye miljøvenlige motorer ved at se videoklip, interviews med eksperter samt billeder.

Den nye hjemmeside, www.thecleanenergyleader.com, går nemlig bag om både mærkets kommende Tier4A-motorer, men også biodiesel og den specielle brintdrevne traktor, NH2.

På hjemmesiden fortæller eksperterne bag de enkelte teknikker om, hvordan de fungerer. Flere forklaringer understøttes af animationer. Endelig er en speciel sektion dedikeret til de spørgsmål, der oftest bliver stillet.

Det er således muligt at få en solid forsmag på, hvilke motorteknologier der vil drive New Hollands traktorer og mejetærskere i fremtiden. Lige som på enhver anden hjemmeside med respekt for sig selv tilbyder thecleanenergyleader.com også baggrundsbilleder til computeren.

Se mere

på www.thecleanenergyleader.com

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle