Konference om risikostyring

Agrovi og Østdansk LandbrugsRådgivning arrangerer en konference om det meget aktuelle emne, risikostyring.

På konferencen vil emnet ikke kun blive belyst i forhold til køb og salg af råvarer og risikoen på finansieringsområdet, men også i forhold til hvad det gør ved landmanden, når hans virksomhed er udsat for en høj risiko.

Svineproducent Niels Sloth Larsen fra Fejø vil på konferencen fortælle om risikostyring som en vigtig del af virksomheden.

Cheføkonom Klaus Kaiser, VFL, vil tale om risikoen ved at drive landbrug i en kompleks verden med uforudsigelige markeder, og konsulent Sylvia Fredenslund, Centrovice, vil fortælle, hvad sker, når man bliver presset af risici på bedriften.

Souschef Søren Olsen, Østdansk LandbrugsRådgivning, vil give tips om den optimale indkøbs- og afsætningsstrategi.

Økonomikonsulent Niels Eghøj, Agrovi, vil gøre rede for, hvordan valg af finansiering kan anvendes til at reducere risiko.

Erhvervspsykolog Lotte Lüscher, Clavis, vil forklare, hvad det er der får os til at blive i en risiko og følge en plan, som for længst har vist sig ikke at holde. Hvad skal der til, for at vi reagerer i tide og træffer de gode beslutninger, når en forudsætning ændrer sig?

Endelig vil projektleder Line Mosfelt fortælle, hvad Muskelsvindfonden gennem årene har gjort for at styre Grøn Koncert frem til succes via risikostyring.

Konferencen finder sted 29. november i Ringsted Kongrescenter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle