Forbedrer DRs Bonderøven landbrugets image?

Han har en fin tilgang til, hvordan man kan anskue tingene. Han forbinder meget godt egne synspunkter med de muligheder der ligger i landbruget. Men han er ikke eskponent for det almindelige landbrug, selvom han langt hen ad vejen er meget lig økologisk tankegang og de gamle dyder.

Dan Mortensen, næstformand for Fyns Familielandbrug.

Sjovt og interessant

Det mener jeg ikke. Hans tilgang til landbruget har ikke noget med det erhvervsmæssige landbrug at gøre. Det er ren underholdning, og det gør hverken fra eller til i forhold til landbrugets image.

Peter Palle, næstformand for Dansk Landbrug, Sydhavsøerne.

Fin drømmeverden

Jeg synes, det er meget i stil med Paradise Hotel. Det skal ligne virkelighed, og er noget folk drømmer om at være i, men virkeligheden er en helt anden, og man ville ikke kunne leve med det. Det er back to basics-tankegang, og det skader jo aldrig at spekulere i.

Hans Gert Jacobsen, næstformand for Kolding Herreds Landbrugsforening.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle