LandbrugsMedierne køber ekstra hesteblad

Magasinet Hest og Ridemagasinet Equipage er fusioneret. Sammenlægningen sker ved, at Magasinet Hest, der ejes af LandbrugsMedierne, overtager Equipage fra den tidligere udgiver, Oxygen Magasiner.

"Vi kan skabe et unikt tilbud til de mange tusinde danske ryttere og heste-ejere ved at kombinere det bedste fra de to magasiner," siger Henrik Lisberg, direktør og chefredaktør for LandbrugsMedierne.

"Magasinet Hest er uovertruffent, når det handler om at formidle den troværdige, nyttige information, hesteejeren har brug for i sin hverdag. Til gengæld har Equipage udviklet evnen til at formidle selv komplicerede emner let og elegant. De to ting vil vi forene," siger Henrik Lisberg.

10.000 læsere

Henrik Løvstrøm, adm. direktør for Oxygen Magasiner, som har udgivet Ridemagasinet Equipage, finder sammenlægningen en god løsning for både læsere og annoncører.

"Vi skabte Equipage i 2004, fordi vi følte, Danmark manglede et magasin der fokuserede på glæden ved hesten og ridningen. Jeg er meget tryg ved, at de nye ejere vil videreføre denne linje," siger Henrik Løvstrøm.

De to hestemagasiner har i øjeblikket cirka 10.000 faste købere. De vil i fremtiden få begge magasinerne hver måned. Artikler om ridning, træning og livet med hesten vil blive samlet i Equipage, mens hestens pasning, sundhed og avl dækkes grundigt i Magasinet Hest. De to sampakkede blade vil også være til salg i over 1.000 kiosker og butikker landet over.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle