Afsked efter 42 år i landbruget

I Vestjysk Landboforening går ejendomsrådgiveren for at være en eftertænksom og behagelig kollega.

Han er også kendt for sin typiske vestjyske, tørre lune, og så nyder han stor respekt blandt de landmænd, som han i 42 år har bragt gennem ejendomshandler og adskillige budgetlægninger. Men 23. marts har den 67-årige ejendomsrådgiver valgt at stoppe.

I hele sit liv har Olav Vind Ebbesen været aktiv i enten borgerforeningen, sogneforeningen, byrådet, Rotary eller som medlem af repræsentantskabet i det daværende Ringkøbing Bank. Nu er han også aktiv i menighedsrådet men ser også frem til spændende foredrag, kurser og rejser.

Olav Vind Ebbesen stammer fra et mindre landbrug i Obbekær ved Ribe og er den yngste ud af en søskendeflok på fem. Han blev i sin tid opfordret til at studere, men ønskede blot at komme ud af tjene på landet. Imidlertid afgjorde et udbrud af gigtfeber i ungdommen hans fremtid. Olav kom på landbrugsskole og blev agronom. Til trods for at han havde planteavl som speciale, blev det hurtigt rådgivning omkring budget og ejendomme, der blev hans hovedinteresse. Først begyndte han i job hos Aulum Landboforening, og senere blev han leder hos Videbækegnens Landboforening - indtil fusionen med Vestjysk Landboforening. Gennem de seneste ti år har Olav Vind Ebbesen arbejdet i VL-mægler - en ejendomsafdeling hos Vestjysk Landboforening.

Vestjysk Landboforening er 23. marts kl. 12.00-14.30 vært ved en uformel afskedsreception i Vestjysk Landboforening, Herningvej 3-5, 6950 Ringkøbing.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle