Næsten fuldt hus på Dyrskuet Thy-Mors

Der arbejdes på højtryk med Dyrskuet Thy-Mors, der i år som noget nyt holdes over to dage, fredag 8. og lørdag 9. juni, på dyrskuepladsen i Thisted.

Der er snart sidste tilmeldingsfrist for dyr, men det tegner allerede nu til, at der bliver en fuldt besat dyrskueplads. Der er tilmeldingsfrist 2. maj.

Maskinudstillere og andre landbrugsrelaterede virksomheder har igen vist stor interesse for at udstille. Det samme gælder leverandører af solceller, jordvarme, husstandsmøller og andre vedvarende energiformer.

Der sættes i år særlig fokus på børn. Som et nyt tiltag er alle børn fra 0.-4. klasse i Thisted og Morsø Kommuner samt Thyholm inviteret til at opleve landbruget på nært hold om fredagen. Da er der bl.a. en speciel sanseskattejagt, hvor børnene smager på landbrugsprodukter, gætter hvad ting kan bruges til, rører ved og kæler for store såvel som små dyr og tumler i en halmborg.

Og på dyrskuets 2. dag om lørdagen har alle børn så mulighed for selv at udstille deres kæledyr. Her står 4H for aktiviteterne i samarbejde med LandboThy og Mors-Thy Familielandbrug, der er arrangører af dyrskuet.

www.landbothy.dk er der oplysninger om, hvordan man tilmelder sig, regler for udstillere og meget mere.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle