Jeg vil skabe korpsånd

Landbrug & Fødevarers nye administrerende direktør satser på nærkontakt med både landmænd og virksomheder.

Efter en hæsblæsende første uge på Axelborg med bl.a. møder med ministre og politiske partier er Søren Gade, ny administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, klar til at sætte kursen ud i landet til besøg i de lokale foreninger og virksomheder.

Der er i den grad rift om at se den nye direktør og tidligere forsvarsminister, så kalenderen bugner allerede af invitationer, som Søren Gade har tænkt sig at kvittere for, så hurtigt det kan lade sig gøre.

»Der har været fuld knald på, i næste uge starter jeg med medlemsmøder i Kolding og i Sydjysk Landboforening, og jeg er også i kontakt med virksomheder, som jeg skal ud og besøge. Det er en klar prioritering for mig, at jeg kommer ud blandt vore medlemmer for at høre græsset gro - og selvfølgelig også for at levere nogle budskaber,« siger Søren Gade.

Vil skabe 'vi-følelse'

Søren Gade forestiller sig, at rejserne ud i landet skal være en integreret del af hans job.

»Det skulle gerne være sådan, at jeg har et liv ude og et liv hjemme på Axelborg. Jeg skal ud og fortælle landmændene og virksomhederne, at jeg er deres talsmand. Jeg vil gerne være med til at gøre dem stolte af deres erhverv. Og jeg vil meget gerne være med til at skabe en 'vi-følelse' i erhvervet - kald det bare korpsånd. For det mener jeg, man mangler lidt,« siger Søren Gade.

»Det er klart, det er svært lige nu, hvor erhvervet er så presset. Men én ting er sikker: Det bliver aldrig umoderne at producere mad.«

hac

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle