Tablet kan ikke stå alene

Bogballe introducerer tablet-løsning til årsskiftet.

»Forager- og sektions-afblænding, styring af vejeteknik, instruktionsbøger, vejrudsigten og meget andet. Det bliver virkelighed, når Bogballe fra årsskiftet samler alt i en tablet. Sådan siger Nils Jørn Laursen fra Bogballe.

Han tilføjer dog, at en tablet ikke kan stå alene, men at man skal have en såkaldt iZurf med gps og opkobling til internettet. iZurf sørger for, at man kan tage sin Samsung tablet med i marken og styre gødningssprederen via denne. Styringen sker ved hjælp af en app som downloades gratis, hvorefter en grafik på skærmen gør det muligt at se gps-tildelingskort samt at styre vejeteknikken og tildelingen af gødningen.

»På sigt er jeg overbevist om, at alle landmænd vil have en tablet. Den vil helt klart kunne gøre hverdagen lettere og bidrage med løsninger, der kan optimere driften. Det er også målet med vores løsning. Både i forhold til at sikre en optimal fordeling af gødningen, og i forhold til dokumentation og lagring af data,« siger Nils Jørn Laursen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle