Realdania sætter punktum for Fremtidens Landbrugsbyggeri

Arrangement på Bramstrup Gods, hvor resultater og erfaringer lægges frem og perspektiveres.

Realdania søsatte i 2006 kampagnen »Fremtidens Landbrugsbyggeri« for at sætte fokus på nytænkning af landbrugsbyggeriet. Ikke kun i relation til kravene om fleksibilitet, effektivitet og hensynet til miljø og dyrevelfærd, men også til den arkitektoniske udformning og sammenhængen med de landskabelige og kulturmiljømæssige værdier.

Det kom der seks konkrete byggeprojekter ud af, hvoraf de tre er realiseret, og nu sætter Realdania punktum med et arrangement, hvor erfaringer og resultater bliver fremlagt og perspektiveret.

Det foregår 15. november på Bramstrup Gods ved Odense, og her vil de tre landmænd, der har opført et fremtidens landbrugsbyggeri, Palle Joest Andersen, Keld Stenlien Hansen og Hans Jakob Fenger, berette om erfaringer, udfordringer og succeser.

Det følges af en paneldebat, hvor et ekspertpanel giver sit bud på, hvordan erfaringer fra kampagnen kan bruges som afsæt til at sikre fortsat udvikling af landbrugsbyggeri og miljøteknologi.

I panelet sidder Lars Juel Thiis, formand for Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg, Niels Strange, chefkonsulent i Dansk Byggeri, Ole Kamp, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune, og Svend Koefoed-Hansen, vicedirektør i Naturstyrelsen.

Endvidere præsenteres en projektbasar med de seks projekter samt en stand om kommunernes planlægning for fremtidens landbrugsbyggeri.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle