Väderstad har hjemmebanefordel

Väderstads danske repræsentanter hejser Dannebrog i et lille dansk hjørne på Borgeby Fältdagars største stand og lokker med en spændende nyhed.

»Borgeby Fältdagar er vores hjemmebane. Ikke kun fordi Väderstad er svensk, men også fordi Väderstad har været med helt fra begyndelsen og har været med til at skabe messen. Blandt andet ved at give en masse input og hjælp - og leje en stor stand år efter år,« siger Christian Holst, direktør for Väderstad Danmark.

Rent faktisk har Väderstad Borgeby Fältdagars største stand, og her vil så godt som hele Väderstads program kunne ses og afprøves på et demoareal. Väderstad deltager naturligvis også i det officielle demonstrationsprogram med flere forskellige redskaber. Og sandsynligvis vil standen også byde på en spændende nyhed.

Hvad nyheden er, vil Christian Holst ikke røbe.

»Der ar arbejdes hårdt på at få den klar til Borgeby Fältdagar,« siger han.

Et dansk Väderstad-hjørne

Den nye Spirit med seks meters arbejdsbredde og gødningsplacering bliver formentlig et tilløbsstykke for især svenskerne, der endnu ikke for alvor er blevet præsentret for maskinen. Desuden fremhæver han muligheden for at se Rapid-såmaskinen med flere forskellige forredskaber, hvilket er mere udbredt i Sverige end i Danmark.

»Vi har lavet et lille dansk hjørne, hvor vi hejser det danske flag ved siden af det svenske. Så vi satser på at give både nye og gamle kunder en god oplevelse,« slutter han.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle