LandbrugsMedierne på Agromek: Aktuel lyd, rullende reportagebil og en 80'er traktor

På LandbrugsMediernes stand i Hal D på Agromek producerer vi podcast, video og uddeler magasiner - og så vandt en Traktortech-læser torsdag en gammel traktor med hypermoderne teknologi.

Der er ikke overraskende nye og skinnende landbrugsmaskiner på Agromek i Herning, men ældre maskinel i topmoderne teknologiske klæder har også fundet vej til messen.

Sidstnævnte - en IH 844S fra 80'erne - var tirsdag eftermiddag i centrum ved en event arrangeret af LandbrugsMedierne - og blot en del af den pakke, som vi her fra LandbrugsMediernes side byder på i Herning, og som du kan læse mere om i denne artikel.  

Tirsdag eftermiddag blev den gamle 80-legende af en traktor, som læserne af TraktorTech løbende har kunne opleve moderniseringen af, nemlig udloddet til den glade TraktorTech-læser, 23-årige Frants Mogensen, der driver en maskinstation.

Siden den lettere falmede IH oprindeligt blev sponsoreret af Case IH-forhandleren Sørensen & Lynggaard og CNH Industrials Case IH-team, har traktoren har været Danmark rundt, i Tivoli to gange, på Landskuet og til kærlig behandling hos HEG i Aars.

Agromek var den gamle kraftkarls sidste destination, før den spiffet op med nyt udstyr skulle videre.

- Og så sent som i forrige uge var vi ved at komme i problemer, da den skulle køres fra Køge-egnen til Jylland. Der var store problemer med køleren, fortalte TraktorTechs redaktør, Christian Juel Jørgensen.

Udlodningen af traktoren var en af de mange ting, der foregår i regi af LandbrugsMedierne på Agromek 2022.

Se traktoren her:

Besøg LandbrugsMedierne

Landbrugsmedierne holder til Hal D ved stand 3290, hvor vi har installeret et topmoderne tv-studie. Her klippes tv-indslag og afvikles interviews.  

Onsdag morgen blev vores nyhedspodcast, Dronen, eksempelvis afviklet fra netop studiet i messehallen. Se (og hør) udsendelsen med chefredaktør Christian Friis Hansen her:

I studiet får journalister også besøg af kilder, som medvirker i tv- eller podcast-programmer, der udgives på LandbrugsMediernes website og i vores podcast-kanaler.

Men, vi staben fra LandbrugsMedierne, er ikke kun på standen. Dels er journalister fra LandbrugsMedierne tilstede overalt på messen, dels kommer vi rundt med vores tv-hold.

Det sker med en rullende el-reportagebil, der triller et kamerahold, journalister og redaktører rundt i de mange messehaller og for at komme lidt tættere på, hvad der sker rundt omkring i krogene.

Se blandt andet her:

Kig endelig forbi Landbrugsmedierne på messen, hvor du kan høre mere om både annoncering i vores portefølje af medier eller høre nærmere om vores abonnementer - eller bare kvit og frit: Få en stabel af vores læseværdige magasiner hjem til senere læsning.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle