Landbrugsstyrelsen forlænger projektperiode for miljøteknologi

Automatisk forlængelse af projektperiode med et år.

Landbrugsstyrelsen har automatisk forlænget projektperioden for alle tilsagnshavere på ordningen miljøteknologi 2019.  

"Din projektperiode begyndte den dag, du indsendte din ansøgning om tilskud i Tast selv-service. Din projektperiode fremgår af det brev du modtog, da du fik tilsagn til dit projekt",  skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

Dermed er projektperioden er forlænget med et år og nu i løber to år fra den dato, hvor ansøgningen blev indsendt. Projektperioden udløber dermed mellem 1. oktober 2021 og 5. december 2021. 

På ordningen Miljøteknologi 2019 – Kvæg og Gartneri er det i øjeblikket ikke muligt at søge om ændringer til dit projekt eller udbetaling af tilskud. Det skal du være opmærksom på, når du foretager din investering i forbindelse med dit projekt, lyder det fra styrelsen.

Udbetaling fra november

Landbrugsstyrelsen forventer, at det vil være muligt fra november 2020 at ansøge om udbetaling af tilskud til projekter under Miljøteknologi 2019 – Kvæg og Gartneri.

"Det er muligvis først efter, at din nuværende projektperiode er udløbet. Derfor har vi automatisk forlænget din projektperiode med et år", skriver Landbrugsstyrelsen.

Landbrugsstyrelsen vil melde ud, så snart det er muligt at søge om udbetaling.

Der kan ansøges om ændringer, overdragelse og yderligere forlængelse af dit projekt via Tast selv-service, og det er muligt fra foråret 2021.


 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle