Landbrugsvirksomhed vækster med 200 procent - får gazellepris

Hipra Nordic sælger receptpligtige lægemidler til dyr. Det går så godt, at virksomheden nu får en gazellepris.

Positiv vækst og en fordobling af omsætningen i løbet af fire år.

Sådan lyder de faste krav for at modtage en af dagbladet Børsens gazellepriser. Men virksomheden Hipra Nordic kan meget mere end det.

Faktisk har virksomheden med base i Vejen øget omsætningen med mere end 200 procent over de sidste fire år, fortæller leder for de nordiske aktiviteter i Hipra Nordic, Kirsten Larsen.

Når forretningen går så godt, er det medarbejdernes fortjeneste, mener Kirsten Larsen.

»Vi er nået hertil i kraft af utrolig engagerede og dygtige medarbejdere, men også fordi vi har specialiseret os i et område, hvor vores bagvedliggende udvikling og produktion sikrer os topkvalitets produkter, som rammer målgrupperne i Danmark og resten af Norden 100 procent«, fastslår Kirsten Larsen.

Virksomheden rådgiver om og sælger receptpligtige lægemidler til dyr. Hipra Nordic var eksempelvis den første virksomhed i Danmark, som kunne sælge en godkendt vaccine mod PRRS hos svin. Ligeledes har Hipra Nordic også som den eneste danske virksomhed et godkendt produkt mod mastitis hos malkekvæg.

Hipra Danmark blev stiftet i 2014 og har i dag seks ansatte dyrlæger i Danmark foruden de administrative medarbejdere. Virksomheden skiftede navn til Hipra Nordic for at tilbyde produkter til hele norden.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle